en nl

U kunt hier uw vleespakket online bestellen. Hof te Boekelo Traditional Herefords krijgen alleen gras te eten, ze worden dus niet afgemest met granen of mais. De prachtige marmering staat garant voor een geweldige kwaliteit.

Vers vlees bestellen

Selecteer hieronder het vleespakket naar uw wens. De bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Reageer dus snel want het aanbod is beperkt.

Mocht het zo zijn dat anderen u voor zijn, dan bent u de volgende keer de eerste.

..Meer

vers-vlees

Regelmatig wordt er op het Hof te Boekelo een koe geslacht. Hiervan worden vleespakketten samengesteld die bestaan uit 1/8e deel, dit komt overeen met ongeveer 25 kilo, al naar gelang de grootte van het geslachte dier. Hiervoor hebt u drie of vier diepvriesladen nodig.  Het is ook mogelijk om 1/16e pakket en 10 kilo pakketten te bestellen.

Een pakket bevat de volgende soorten vlees: ossenhaas, rosbief, entrecote, kogelbiefstuk, hollandse biefstuk, rib-eye steak, T-bone steak, dikke lende, staartstuk, rollade, sukade, bloemstuk, fijne rib, onder rib, tartaar of braadvlees, runderworst, poulet, schenkel en soepbotten. In de zomer maken we speciale barbecuepakketten, waarbij de runderworst en sudderstukken vervangen worden door hamburgers.

Op de dag van de slacht kan het pakket in overleg afgehaald worden bij de slager of op het Hof te Boekelo.

Het vlees wordt aangeleverd in plastic zakken met stickers die de inhoud vermelden en zal dan thuis nog door u geportioneerd en in (liefst dikke) diepvrieszakken verpakt moeten worden om in te vriezen.

De prijs van het pakket is € 12,75 ex btw (6%) per kilo.

Ook ontvangt u een kopie van Hof te Boekelo  ‘Vleeswetenswaardigheden’, met hierin tips en aanwijzingen voor de bereiding en verwerking van het vlees.

 


 

Bent U geïnteresseerd in een vleespakket, stuur ons dan een mail dan laten wij U weten wanneer de volgende slachtdatum is. 

 

 

Welk vleespakket wilt u?Voorkeur?


Vul hieronder uw gegevens in:

Aanspreektitel
Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Postcode * Woonplaats *
Telefoon privé *
E-mail*
 
   

EKO keurmerk

Skal 7092

EU-organic